fredag den 26. september 2014

Erotic novels - "Mommyporn" - Erotiske bøger #4

Min part fire af dette blogindslag om erotica eller romantiske bøger på engelsk, er stadig amerikanske serier. Denne gang har jeg fokus på serier med übersexede og syndigt lækre brødre.

Kristen Proby - With me in Seattle series

Denne serie har sit fokus på familierne Williams og Montgomery. Den starter med Natalie Connor, der møder den stanglækre filmstjerne Luke Williams, som bare gerne vil leve i fred og ro, nu hvor han har trukket sig tilbage fra rampelyset. I de efterfølgende romaner følger man Natalies bofælle Jules og hende 4 sexede brødre. Nr. 8 i serien kommer til november.

L.A. Casey - Slater Brothers
Denne serie følger Slater brødrene som er kommet til Irland fra en barsk fortid i New York. Brødrene står i en svær gæld til en barsk mafiatype i New York og den betaler de af på med deres forskellige talenter. Men de møder kærlighed i Irland og i den første historie møder Dominic, enspænderen Bronagh. Der kommer flere historier i serien i 2014 og 2015.


Cherrie Lynn - Ross Siblings series
 
Denne serie handler om Evan og Brian Ross. Specielt nr. 2 i serien Rock Me om Brian, synes jeg var så fed!!! Brian er totalt lækker bad ass tatovør. Nr. 3 er om Brians partner i tatovørshoppen og bog nr. 4 er om Ross brødrenes lillesøster.

Aurora Rose Reynolds - Until Series
I "Until" serien møder vi Mayson brødrene og hvordan de møder deres skæbne kvinder. Der går en historie i familien om, at når mændene i denne familie møder kvinden i deres liv, så ved de det fra første øjekast og det må man sige er nøjagtigt hvad der sker. Serien fortsætter med den nyeste "Assumption"  og senere i 2014 "Obligation".
 
Andria Large - The Beck Brothers serie
Denne skønne lille serie har det hele... hver bror er sexet som bare f..... og Andria Large kan virkelig få noget ud af de malende sexscener. Den sidste bog om Christian er en Male/Male (homoseksuel) historie. Men stadig fortalt i et billedsprog som jeg fandt virkelig "HOT"


 
 
 
 
 


































































Ingen kommentarer:

Send en kommentar