lørdag den 20. september 2014

Erotic novels - "Mommyporn" - Erotiske bøger #3


Jeg vil fortsætte min oplistning af Erotica, som jeg har læst på engelsk. På denne side er det amerikanske serier med unge High school eller College studerende. Eller Lærer/studerende forhold.

Selvom frontpersonerne nok er noget forbi min målgruppe aldersmæssigt, finder jeg alligevel nogen af mine yndlingsbøger i denne kategori. Det er nok fordi bøgerne er ualmindeligt godt skrevet og så er der vel ikke noget som ung kærlighed og lidenskab.

Jamie Mcguire – Beautiful series

 

Den første bog i serien handler om Abby og Travis Maddox og deres modsætningsfyldte had/kærlighedsforhold. Den første bog, Beautiful Disaster, er historien fra Abby´s synsvinkel og den næste, Walking Disaster, er fra Travis synsvinkel. Jeg er simpelthen vild med denne serie og ud over de tre der er vist er Beautiful Oblivion udkommet og endnu en på vej til december.

Denne serie kunne sagtens have været placeret under andre kategorier, bl.a. sexede brødre, da de kommende bøger omhandler andre af Maddox brødrene, eller bad boy tattoo´s, fighter osv. Der er bare så mange elementer i denne serie og jeg elsker den. 

Penelope Douglas – Fall Away series
 

Denne serie er jeg også bare helt skør med. Temaet er mobning eller når mobning blive et dække over en kærlighed man ikke kan udtrykke eller ikke ønsker at have. Igen fantastisk skrevet og fantastiske historier. Falling away udkommer januar 2015. 

Colleen Hoover – Slammed series


Her er det et Lærer/studerende forhold som er i fokus. Ikke så meget sexscener, men mere en kærlighedshistorie med slam digtning og uforløste følelser.

 

Sylvain Reynard – Gabriel´s inferno series


Endnu en fantastisk serie om et lærer/studerende forhold. En spændende udforskning af forførelse, forbudt kærlighed og forløsning, "Gabriels Inferno" er en fængslende og vildt lidenskabelig fortælling om en mands flugt fra sit eget personlige helvede, som han forsøger at tjene det umulige ... tilgivelse og kærlighed. Super Læseværdig…

 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar