lørdag den 20. september 2014

Erotica novels - "Mommyporn" - erotiske bøger #1


Jeg har efter jeg læste "Fifty shades of Grey" i foråret blevet fuldstændig hooked på Erotica.
Der er desværre meget begrænset udvalg på dansk og har derfor læst mange fantastiske erotiske bøger på engelsk.
Hvis nogen derude tørster efter flere oplevelser, som kan tænde op for de seksuelle fantasier og beskrive drømmemanden og tusinde skønne måder at få sex på, så er der her bøger som FSOG eller bøger, som jeg synes er bedre og mere læseværdige... Hvis man altså ikke har noget imod at kaste sig ud i at læse på engelsk. Først vil jeg præsenterer et par serier der foregår i Storbritannien.

Samantha Young:

Første bog i serien "On Dublin Street". Serien foregår i UK, Edinburgh og handler om Jocelyn og Braden. Jeg må sige at hvis alle skotter er så hotte som Braden, så flytter jeg til Skotland.
Nummer 2 i serien "On Dublin Street". Lige så skøn som den første... Her er Johanna og Cameron de sexede hovedpersoner.

I nummer 3 er i serien er det Olivia og Nate der finder hinanden og som i alle Samantha´s bøger er hovedpersonerne forbundet med Jocelyn og Braden, hvilket giver en fin sammenhæng i historierne og en fin storyline.


Nummer 4 i serien fortæller om Braden´s lillesøster Hannah og hendes kærlighedsaffære med bad boy Marco.


Der er en bog nr. 5 på vej i oktober og den hedder "Echoes of Scotland Street" og handler om Joanna´s lillebror Cole. Kan næsten ikke vente...



 

Jodi Ellen Malpas:

Denne triologi handler om Lucien Knight og Sophie Black. Lucien er ejer af en kæde af sex klubber og produktion af sexlegetøj. Sophie bliver ansat som personlig assistent. Lucien sætter som mål, at ryste hendes lille trygge verden og få hende væk fra hendes utro mand. Lucien har en som problematisk baggrund som Christian Grey i FSOG.


 

Kitty French:

"This Man" triologien handler om indretningsarkitekten Ava som møder Playboyen Jesse, da hun skal indrette det, hun tror er et luksushotel "The Manor". Den sidste bog i serien hedder "This man confessed".
 



Raine Miller:

Brynne Bennett er en amerikansk kunststuderende i London. Hun møder den velhavende forretningsmand, Ethan Blackstone. Han fanger hende ind med sin dominerende personlighed på trods af de dæmoner Brynne kæmper med i sig selv.
 




Ingen kommentarer:

Send en kommentar